Tuinonderhoud

Om optimaal van een tuin te genieten is onderhoud noodzakelijk. Elke tuin, ook onderhoudsvriendelijke tuinen, hebben geregeld onderhoud nodig. Om optimaal van uw tuin te blijven genieten, dient deze minimaal twee keer per jaar goed onderhanden genomen te worden. Wij besteden veel aandacht en zorg aan onderhoud en geven graag advies om de tuin in goede conditie te houden. Het is bij ons ook mogelijk om zelf mee te werken aan de tuin. Dat maakt de prijs aantrekkelijker en door de kennis die wordt opgedaan kan het onderhoud vaker of geheel in eigen beheer worden gedaan

Onderhoud op contract

Voor mensen die zelf geen "groene vingers" hebben of simpelweg geen tijd of zin hebben om zelf de tuin te onderhouden, biedt Klasens Hoveniers onderhoudsplannen op maat. Van voor- en najaarsbeurt tot een totaal tuinonderhoudplan om het groen om het huis of kantoorpand in optimale staat te houden. Klasens Hoveniers kan zowel op contractbasis als tegen uurtarief worden ingehuurd.

VoorjaarsbeurtNajaarsbeurtTotaal tuinplan
Snoeien van planten en struiken die niet in het najaar gesnoeid kunnen worden

Snoeien beplanting

Tuin onkruid vrij maken

Voorjaarsbeurt

Najaarsbeurt

Bestrating reinigen Gras onderhoud Meerdere keren per jaar klein onderhoud (onkruid vrij maken, gras maaien, kanten steken, etc.)
Tuin onkruid vrij maken Tuin opschonen / blad ruimen
Bemesten beplanting Aanbrengen bemeste grond
Groot gras onderhoud (verticuteren, bemesten, doorzaaien, etc.)

 

Omdat geen tuin hetzelfde is en dus ander onderhoud nodig heeft, kunt u met Klasens Hoveniers een vrijblijvende afspraak maken. Wij kunnen dan de situatie bekijken en samen met u een onderhoudsplan voor uw tuin opstellen.